Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhnius si e juajaWordpress punësimin e partnerit?

Ne ju ndihmojmë të punësoniWordpress programuesit dhe zhvilluesit

Arriti LokalWordpress Talent

Merrni qasje të drejtpërdrejtë nëWordpress pishina e talenteve.

Kurseni kohë

Burimi i deleguar iWordpress kandidatët për tëwpfactory.io

Kurse para

Ulni ndjeshëm kostot tuaja të punësimit.

TopWordpress Talent

Ne kemi akses në mijëraWordpress zhvilluesit.

Mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie dhe të përdorni teknikat e mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimi i rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera vetëm për të mbajtur më të mirën.

çfarë mund të bëjmë për ju

Ju mund të jeni të interesuar në

Icon Images
PHP logo

PHP

Ne ju ndihmojmë të punësoni PHP programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj PHP Zhvilluesit
Icon Images
Wordpress logo

Wordpress

Ne ju ndihmojmë të punësoni Wordpress programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Wordpress Zhvilluesit
.
ekspertizë në Wordpress

Cfare e ben WpFactory aq e veçantë?

WpFactory e specializuar në Wordpress. Ne kemi një ekip prej Wordpress !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Wordpress Zhvilluesit

Shape Images

2

Ne jemi të specializuar në Wordpress and PHP, .

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape
Procesi

Si punon

Ne kemi një proces të thjeshtë 5 hapash në vend. Ju na kontaktoni me nevojën tuaj, ne biem dakord për bashkëpunimin tonë, më pas ju na dërgoni përshkrimet tuaja të punës, ne ju ndihmojmë të gjeni talentin, t'ju dërgojmë CV-të e kandidatëve të mundshëm. Nëse vendosni të ecni përpara me një kandidat të caktuar, bëni një ofertë, nëse oferta pranohet, ne kemi arritur objektivin tonë.


Kontrata
Dërgo përshkrimin e punës
Ne Vlerësojmë
Ne Hulumtojmë
Rezultati

Punësoj Wordpress specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Wordpress projekti Fillo!
Shape
Shape